Diner groepen

Menu Grunn

Groninger romige ‘Marne’ mosterdsoep. Geserveerd met brood.

Kalkoenfilet met pancetta en een abrikozen-rumjus.
of
Gebakken koolvisfilet met wittewijnsaus.

Groninger tiramisu van Groninger “Knols koek” en een vleugje fladderak.

€ 25,00 per persoon

beeldmerk

Menu Bourgogne

Roompaté geserveerd op een broodcrôuton met veenbessencompôte.

Rosé gebraden varkenshaas met een romige bospaddestoelensaus.
of
Gebakken meervalfilet met een garnalensaus.

Warme appelcarre met vanille-ijs en slagroom.

€ 26,60 per persoon

beeldmerk

Menu Zilver

Carpaccio van runderhaas met tomatentapenade, parmezaansnippers en pijnboompitjes.

Met spek omwikkelde medaillons van schouderhaas vergezeld van een stroganoffsaus.
of
Gebakken torgulfilet met een groene mosterdsaus.

Vanille cheesecake.

€ 28,80 per persoon

beeldmerk

Menu Goud

Proeverij van luxe koude vlees- & visgerechten en brood.

Biologische tomatensoep.

"Eye-end"biefstuk met een saus van Palm bier en een vleugje Dyon mosterd.
of
Snoekbaarsfilet geserveerd met een rode-wijnsaus met anjovis.

Frambozen charlotte met een biscuit van lange vingers.

€ 32,50 per persoon

Extra diner-optie

Vanaf januari serveren wij naast de reguliere dinerkaart ook nog een dagelijks wisselend extra dinersuggestie.

Dit gerecht word kenbaar gemaakt op onze krijtborden of vraag de bediening hiernaar.

 

Het Goudkantoor

Waagplein 1
9712JZ Groningen
T 050-5891888

entree