Detectivedinner

Speel een moorddiner in ons restaurant

Wie is de moordenaar? Dat is de belangrijkste vraag tijdens het moordspel van Detectivedinner dat u in ons restaurant kunt spelen. U kunt kiezen uit twee spelen: ‘Moord op de Orient Express’ en ‘Sabotage in het circus’.

Bij Moord op de Orient Express bevindt u zich aan boord van deze legendarische trein met zijn roemruchte verleden. We zijn onderweg van Londen naar Venetië en de trein is gevuld met een flamboyant gezelschap (uw gezelschap). Het diner staat op het punt geserveerd te worden als blijkt dat James - de eigenaar van de trein - niet komt opdagen. Niet veel later wordt hij dood aangetroffen in zijn cabin. Vermoord!

Sabotage in het circus speelt zich af rondom het wereldberoemde circus Pavlov. Het circus is op tournee, een bonte stoet van clowns, vuurspuwers, goochelaars en wilde dieren trekt door de stad. Een paar uur voor de grote première gebeurt er een dramatisch ongeluk. Jongleur Bruno klimt in de nok van het circus om zijn geliefde Svetlana ten huwelijk te vragen vanaf de trapeze. Enkele seconden later valt hij te pletter in het zand van de piste. De trapeze blijkt gesaboteerd. Bruno is vermoord!

In beide gevallen is het al snel duidelijk dat de dader onder de gasten gezocht moet worden. De moordenaar zit aan tafel! Tijdens het diner vliegen de beschuldigingen over en weer en soms lijkt het er wel op dat iedereen een reden had om iemand te vermoorden. Lukt het u om de moordenaar te ontmaskeren? Of bent u soms zelf de moordenaar?

Detectivedinner is een moordspel tijdens een diner (moorddiner). Iedereen krijgt van de spelleider een rol, één iemand is de moordenaar. Er worden zeven ronden gespeeld. In iedere ronde komen nieuwe, spannende ontwikkelingen op tafel. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen kunt u er achter komen wie de moordenaar is. Maar ook al komt u er niet achter, dan nog staat Detectivedinner garant voor een hilarische avond die u niet snel zult vergeten.

Detectivedinner is in ons restaurant te spelen door groepen van 8 tot en met 26 personen. Voor meer informatie en reservering kunt u terecht op de website van Detectivedinner.

Boek nu een moorddiner bij Detectivedinner

bloed-moorddiner-bedrijfsuitje

 

 

entree