Diner groepen
Groepsmenu's zijn mogelijk vanaf 15 personen.
Student-menu
Groentesoep
Gevulde kipfilet met roomkaas & paprikasaus
Gebakken witvisfilet met wittewijnsaus
Groentestrudel (vegetarisch)
Sinaasappel trifle
Gevulde kipfilet met roomkaas & paprikasaus
Gebakken witvisfilet met wittewijnsaus
Groentestrudel (vegetarisch)
Sinaasappel trifle
€ 18,75 per persoon
Vegan-menu
Bietcarpaccio met rucola-pesto & gerookte amandelen
Kerrieschotel met tropische vruchten, rozijnen & parel couscous
Vegan brownie met dadels & karamelsaus
Kerrieschotel met tropische vruchten, rozijnen & parel couscous
Vegan brownie met dadels & karamelsaus
€ 19,50 per persoon
Mosterdsoep met preiringetjes
Black angus burger met relish van augurk, ui & tomaat met cheddar
Visburger met een kruidenmayonaise en mesclun
Falafelburger met tzatzikisaus (vegetarisch)
New York cheesecake
Black angus burger met relish van augurk, ui & tomaat met cheddar
Visburger met een kruidenmayonaise en mesclun
Falafelburger met tzatzikisaus (vegetarisch)
New York cheesecake
€ 21,00 per persoon

Menu Goudkantoor
Proeverij van verschillende vis- en vleeshapjes
Bietcarpaccio met geitenkaas & balsamico (vegetarisch)
Varkenshaasmedaillons met een rode port saus
Kabeljauwfilet met een citroen-dille saus
Quiche van het seizoen (vegetarisch)
Seizoens-panna cotta
Bietcarpaccio met geitenkaas & balsamico (vegetarisch)
Varkenshaasmedaillons met een rode port saus
Kabeljauwfilet met een citroen-dille saus
Quiche van het seizoen (vegetarisch)
Seizoens-panna cotta
€ 26,50 per persoon

Menu Biefmans
Bonbon van rosbief met vulling van appel, walnoot & gorgonzola
Schouderhaasbiefstuk van de grill met een bearnaisesaus
Zalmfilet met gerookte olie & een lichte mosterdsaus
Combinatie van witte & donkere chocolade mousse
Schouderhaasbiefstuk van de grill met een bearnaisesaus
Zalmfilet met gerookte olie & een lichte mosterdsaus
Combinatie van witte & donkere chocolade mousse
€ 28,50 per persoon

Burgmeester-menu (4 gangen)
In rode biet gemarineerde zalm met mierikswortel-mayonaise
Mosterdsoep met preiringetjes & Groninger worst
Schouderhaas tournedos met gesmoorde sjalot & saliejus
Zeebaars filet met een garnalensaus
Risotto met paddenstoelen & Parmezaan (vegetarisch)
Proeverij van desserts
Mosterdsoep met preiringetjes & Groninger worst
Schouderhaas tournedos met gesmoorde sjalot & saliejus
Zeebaars filet met een garnalensaus
Risotto met paddenstoelen & Parmezaan (vegetarisch)
Proeverij van desserts